Massagepraktijk Groei

Terug van weggeweest!

De afgelopen periode is het stil geweest rondom Massagepraktijk Groei! Achter de schermen is er nog volop gemasseerd en zijn er cursussen babymassage gegeven, maar hierover is niet gepubliceerd. Dit komt omdat er in mijn persoonlijke leven het één ander is veranderd. Sinds 21 november 2015 ben ik pleegmoeder van een jongetje van 1,5 jaar oud. Een bijzondere ervaring dat de afgelopen maanden vooral mijn aandacht en zorg heeft gevraagd. Zijn komst verrijkt mij als mens, maar ook als masseur en docent babymassage. Doordat ik nu zelf ervaar hoe leuk én moeilijk het is om (pleeg)moeder te zijn, hoop ik mijn lessen nog beter vorm te kunnen geven. Hopelijk tot snel!

Share this postGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>